Betalingsalternativer

BITCOIN

Bitcoin bruker peer-to-peer-teknologi til å fungere uten sentral myndighet eller banker; administrerende transaksjoner og utstedelse av bitcoins utføres kollektivt av nettverket. Bitcoin er åpen kilde; designen er offentlig, ingen eier eller kontrollerer Bitcoin, og alle kan delta. Gjennom mange av sine unike egenskaper tillater Bitcoin spennende bruksområder som ikke kunne dekkes av et tidligere betalingssystem.

MONEYGRAM

Money Gram er en verdensomspennende leder innen internasjonale pengeoverføringer, og Travelers Express er den største prosessoren av postanvisninger i USA. Sammen er vi to pålidelige navn som utgjør Money Gram International, Inc. Vi har hjulpet Mennesker og bedrifter ved å gi rimelig, pålitelig og praktisk Betaltjenester siden 1940.

WESTERN UNION

Western Union er en verdensomspennende pioner innen pengeoverføring og meldingstjenester; med en bakgrunn markert med spearheading administrasjon går tilbake over 150 år. Western Union fortsetter med i dag for å gjøre det mulig for kjøpere og organisasjoner å overføre penger eller fortjenesteordrer og andre elektroniske systemer.
Kunder kan raskt og effektivt overføre penger til mer enn 170 000 Western Union Agent-områder i mer enn 190 nasjoner rundt om i verden - det største nettverket av sitt slag. Australia, Østerrike, Canada, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, New Zealand, Norge, Sverige, Storbritannia og USAs innfødte kan betale online ved hjelp av et Visa eller MasterCard kreditt- eller kredittkort.

BANK TRANSFER

Bankoverføring, bankoverføring eller kredittoverføring er en metode for elektronisk overføring av penger fra en person eller enhet til en annen. En bankoverføring kan gjøres fra en bankkonto til en annen bankkonto eller ved overføring av kontanter til kontanter. Ulike overføringssystemer og operatører gir en rekke alternativer i forhold til umiddelbarhet og endelig avvikling og kostnader, verdi og volum av transaksjoner.

© 2019 Ocen Green. Alle rettigheter reservert