Betingelser og vilkår

VILKÅR

Vi eier og driver tjenestene som tilbys gjennom denne nettsiden. Tjenestene kan endres fra tid til annen, etter eget skjønn av Medical Care 92, og avtalen gjelder for ditt besøk. Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppheve deler av avtalen av hvilken som helst grunn og til enhver tid, og slike endringer skal informeres til deg på nettsiden.

ANVENDELSESVILKÅR

Du må være 18 år eller eldre for å registrere deg, bruke tjenestene, eller besøke eller bruke nettstedet på noen måte.

PRIVACY POLICY

Beskyttelse av konfidensialitet og beskyttelse av dine personlige opplysninger er en primær bekymring. Vi er forpliktet til å møte eller overgå personvernstandardene.

PRIS OG BETALINGSPOLITIK

Alle priser som er oppgitt på nettstedet, er inkludert moms, moms og alle andre lokale avgifter. Du må bære faste fraktkostnader dersom bestillingen er under oppgitt grenseverdi. Våre kampanjer / rabatter er ikke tilgjengelige for alle produkter / leveringssteder og er begrenset til utvalgte kategorier.

SHIPPING AND DELIVERY POLICY

Alle bestillinger til USA, Storbritannia og Canada kvalifiserer til gratis frakt over $ 499 med en gjennomsnittlig leveringstid. Vi diskreter over natten, ekspres og normale leveringsmetoder for bestillinger som er plassert på våre kunders overbevisning.

RETUR, BYTNING OG GJENSTÄLLNINGSPOLITIK

Vi aksepterer retur og erstatning dersom det er gjort feil på vår side under dispensering, eller hvis det oppstår skade eller problemer under forsendelsen har påvirket bestillingen din, innen 10 virkedager. Tilbakebetalinger innledes etter retur eller avbestilling, innen 10-15 virkedager. Det er avklart at i tilfelle du bestiller et feilelement, har du ikke krav på retur, erstatning eller refusjon.

DISCLAIMER

Vi lover ikke at onlineopplevelsen eller innholdet, tjenesten eller funksjonen til onlineopplevelsen vil være feilfri eller uavbrutt, eller at eventuelle feil blir korrigert, eller at din bruk av onlineopplevelsen vil gi bestemte resultater.

© 2019 Ocen Green. Alle rettigheter reservert