Om oss

Etter å ha besøkt de mest populære voksende cannabisforaene, ble vi frustrert over hvor vanskelig det kan være å undersøke cannabis vokse og få virkelige svar på vanlige voksende spørsmål. Vi følte også at det måtte være en mer brukervennlig måte å utdanne folk om å vokse.

Vi bestemte oss for at det var på tide å bygge et nettsted for å dele hvor enkelt det er for alle på nesten hvilket som helst budsjett å dyrke sin egen cannabis innendørs. Vi ønsket å gi en ressurs uten innlogging eller påkrevd konto, og i stedet bare gi enkel tilgang til voksende informasjon for verden.

Vi tilbyr levering rett til ditt hjem i Canada og USA og over hele verden av de samme cannabisproduktene du finner på din marijuana-dispensasjon i byen din. Vi tilbyr rabatter til personer med medisinske forhold samt billige priser for gjenta kunder som bestiller fra oss. Vi inviterer deg til å bla gjennom nettstedet vårt for dine favoritt THC-behandler og fyll ut bestillings bestillingen din ved hjelp av vårt online eller utskrivbare bestillingsskjema. Din e-postordre marihuana sendes til deg samme dag vi mottar betaling, og du kan være sikker på at leveransen er privat og sikker. Ja, du kan kjøpe ekte marihuana online med direkte postordre og rask levering til ditt hjem.

Hvis du ønsker å kjøpe marihuana i knoppform, hash, kaker, brownies, tinkturer eller smør, vil vi overskride dine forventninger med vårt fantastiske utvalg og kvaliteten på matvarer som er bakt med de fineste ingrediensene og satt til en pris du har råd til. Vår kokk er en profesjonell kokk og våre produsenter har vokst den fineste ugresset som garantert holder deg tilbake for mer. Vi har bare den beste marihuana for salg som inneholder faktisk THC i alle våre produkter. Siden 2008 har vi vært topp destinasjon for alle dine medisinske marihuana behov. Vi har vært i det medisinske marihuana-samfunnet de siste 12 årene, og har en lidenskap for å virkelig hjelpe våre pasienter med å få optimal lettelse gjennom medisinsk marihuana. Vi er stolte av vår overlegne kundeservice som hjelper deg, pasienten med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha gjennom hvert trinn i bestillingsprosessen. Vi setter kunden først og stoler av våre mange gjentakelser, livslange kunder og forholdene vi har utviklet underveis.

Rask Pålitelig Frakt:

Vi tilbyr å sende og spore med alle bestillinger. Sporingsinformasjon er gitt Umiddelbart når ordrer sendes. Vi gir også en varslings-e-post når betalingen din er mottatt.

Kostnadseffektiv Shipping:

Vi sender direkte til døren din! Kvalitet medisinsk grade marijuana! Med prisen på gass i dag, kan vi spare penger. Vi tilbyr også rabatter for kunder med medisinsk tilstand og resept.

Pålitelighet:

Med de mange relasjonene med produsenter vi har utviklet gjennom årene, gir vi konsekvent kunden et overlegen produkt. Du kan stole på at du er den overlegne nettbutikken.

Hvem vi er:

Vi er et par cannabis-elskende entusiaster som liker å oppleve nye stammer og edibler og sende dem videre til våre venner og kunder. Kommer fra alkoholindustrien innså vi de sosiale skader og ødeleggelse som alkohol skaper over samfunn i Canada. I stedet for å åpne en kald øl og vin butikk eller komme tilbake i baren virksomheten valgte vi å gå for det sikrere alternativet.

Vi er den moderne tilsvarer Seagrams familie, Sleeman-familien, og de Bronfmans som alle har bodd på å selge alkohol, er en farligere substans enn cannabis.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med alle dine medisinske marihuana behov

© 2019 Ocen Green. Alle rettigheter reservert